Jogi nyilatkozat

Információk

Az OTP Ingatlan Zrt. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az OTP Ingatlan Zrt. felelősséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszerről az OTP Ingatlan Zrt. munkatársai, megbízottjai adnak tájékoztatást.

Az OTP Ingatlan Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

Az OTP Ingatlan Zrt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az OTP Ingatlan Zrt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az OTP Ingatlan Zrt. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Királyhágó Residence
Budapest, XII. kerület